22 Şubat 2013 Cuma

Ayşeli Günler! :))))



Öncelikle herkese kocaman selamlar!Bugün şahane bir gün!
Yarın yaşayacağımız vuslatı ben bugün erkenden yaşadım,ayşemle kavuştum:))) Can ayşenin,bal ayşenin yeri bende ayrıdır,o başka hem de çok..Biz 3 senedir mektuplaşıyor,hediyeleşiyoruz:))Her mektupta kavuşmayı diliyorduk biz,nerden bilebilirdik böylesine şahane bir günde vuslatı yaşayacağımızı:)
Anaokulundan çıkıp bir heves bizim ayşeyi almaya koştura koştura yollara düştüm ve an kucaklaşma anıdır sayın seyircileeeer:)))Nasıl özlemişim nasıl!!!
Ayyy bir dakika şu an yazdığımı okudum da şahane imla hataları,cümle düşüklükleri,konu atlayışları yapmışım ehehe:) sürç-i lisan ettiysek affolmasın! ;)
Saatlerdir beraberiz ama sanki saniye öncesini yaşamamış gibiyiz,giden dakikalara buğulu gözlerle bakıyor,hiç bitmesin istiyoruz...
Kavuşmaların en kötü yanı sonunda yine ayrılık olması galiba biz sevemedik vedaları!
Ama şu an şahane anılar biriktiriyoruz,beraber gülüyor,mektuplarımızı okuyor,makyaj yapıyor,yemek yiyor anılarımızı konuşuyoruz:)Sağolsun can ayşem konyadan şahane tatlar getirmiş sohbetimizde damağımız da baldan tatlı:)
Bakın bunlar bizim mektuplarımız içinde ne anılar var ne kelamlar...
Ve tabii ki iki kızın yan yana gelipte yegane konuştuğu şey makyaj! Evet makyajdan anlamam ama ayşemle suratımıza doğru karaladık bir şeyler tek gözüme farklı tek gözüme farklı:)))Ama önce hangi eyeliner kullanılsın diye deneyelim dedik eh öyle çiziklerden anlamayalım günün anlam ve önemine uygun olarak O'nun ismini yazalım diye düşündük:)




Evet o kadar şahane bir şey olmadı ama idare eder değil mi?:) Özellikle ayşemin rimel şahane yaaaa ve tabii ki m.a.c far paleti:))) Pembe ve morların uyumu şahane!
Ama ayşe ile olmak şahane!İnsan yalnız kalmıyor,birken iki oluveriyor:)
Hayal gibi bir o kadar gerçek bir günden sesleniyorum a dostlar,herkese ayşe gibi bir dost nasip etsin Rabb'im! Bol ayşeli günler:)
Ah bu arada son olarak ekleyivereyim anneciğimin ellerine sağlık bugün pizza time yaptık,bizzat anne eli ile yapılınca daha güzel oluyor:9
Canınız çekmesin,zaten tadı da öyle pek güzel değildi yaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder